Bike&Co zoekt een voltijdse administratieve kracht

afbeelding-solliciteer

Bike&Co, opgericht in 2015, is een jonge coöperatieve vennootschap met sociaal oogmerk, die actief is in de markt van bedrijfsfietsen. De verkoop of verhuur van kwalitatieve bedrijfsfietsen combineren we met een hoog service gehalte op het vlak van technische en administratieve diensten, in een duurzame lange termijnrelatie met onze klanten. Onze vennoten en oprichters zijn 15 sociale fietsondernemingen, actief in Vlaanderen en Brussel. Met ons aanbod promoten we milieuvriendelijke mobiliteit en creëren we extra werkgelegenheid voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om onze groeiende fietsvloot te beheren en de verdere professionele uitbouw van onze organisatie te garanderen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren hands-on voltijds medewerker.

Vaardigheden en competenties

 • Je kan goed overweg met de courante PC-toepassingen (Word, Excel, Powerpoint en Outlook).
 • Je bent bereid om onze software voor vlootbeheer, boekhouding, nieuwsbrieven en de back-end van onze drupal-website onder de knie te krijgen
 • Je spreekt en schrijft correct Nederlands, je hebt een goede basiskennis van het Frans
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in een administratieve en commerciële omgeving
 • Je denkt oplossingsgericht en bent niet bang om hulp te vragen
 • Je bent klantgericht en contactvaardig zowel via e-mail als in de telefonische contacten met onze klanten, leveranciers en de fietstechniekers
 • Je kan je takenpakket efficiënt inplannen en prioriteiten bepalen, occasioneel overwerk schrikt je niet af
 • Je bent discreet, stressbestendig, leergierig en punctueel
 • Je bent in het bezit van een Bachelor-diploma of evenwaardig door ervaring

Een gevarieerd takenpakket

Als medewerker van Bike&Co vorm je een tandem met de directeur. Met ons twee zetten we samen in op klanttevredenheid en zorgen we ervoor dat de ‘winkel’ draait. Jouw takenpakket wordt gevarieerder en uitdagender naarmate je de werking van Bike&Co beter leert kennen. Dagelijks heb je tal van contacten met onze leveranciers, klanten en vennoten.

 • Logistiek: Begeleiden van de assemblage/bestellingen en transporten van onze fietsen naar diverse fietsateliers, opvolgen van leveringen en ophalen, verzending materialen
 • Databasebeheer: inbrengen en up-to-date houden van de correcte registratie van de bewegingen in onze fietsvloot in de software-applicatie. Exporteren en bewerken van gegevens ten behoeve van rapportage.
 • Aansturen van onderhouden, opvolgen van schade- en diefstaldossiers
 • Garantie-afhandeling van elektronische onderdelen
 • Technische opleidingen voor de fietstechniekers organiseren en faciliteren
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze fietsateliers en fietsgebruikers

Wat heeft Bike&Co te bieden?

Een boeiende, financieel stabiele werkomgeving in een uitdagende markt en een gevarieerd takenpak dat mee ontwikkelt met je kennis en vaardigheden. In een klein team werk je dicht bij de bron en ben je een onmisbare schakel in het succes en kan je meegroeien met Bike&Co. In ruil voor je inzet bieden we je een competitief salarispakket dat rekening houdt met je ervaring en competenties, aangevuld met ecocheques en maaltijdcheques, 13de maand,  een fietsvergoeding of volledige terugbetaling van je openbaar vervoer voor woon-werkverkeer.
Je werkt in een 38-uren week en hebt recht op 20 wettelijke vakantiedagen en 2 extra feestdagen (11 juli en 26 december).

Bike&Co beschikt over een gezellige, moderne kantoorruimte aan het Zuidpark en huist er samen met het 8-koppige team van Scelta Mobility en “kantoorhond” Nindy. Je standplaats is Gent. Twee dagen thuiswerk is bespreekbaar nadat je ingewerkt bent.

Hoe verloopt de sollicitatieprocedure?

We verwachten je sollicitatiebrief per e-mail, samen met je CV  ten laatste op 5 maart 2021. Je richt je schrijven aan Ilse Fannes, Directeur Bike&Co CVBA,  ilse.fannes@bikeandco.be. Voor 19 maart, verneem je of je verder doorgaat in de selectieprocedure, die bestaat uit een technische proef en een gesprek met de directeur en enkele leden van de Raad van Bestuur op dinsdag 23 maart. We streven naar indiensttreding ten laatste in mei 2021.

 

Bike&Co CVBA-SO
Hubert Frère-Orbanlaan 92
9000 Gent
0488/952 890
www.bikeandco.be