Pendelfonds lanceert nieuwe oproep

Nieuwe oproep Pendelfonds: subsidies voor bedrijven en organisaties die hun woon-werkverkeer willen verduurzamen.

Het Pendelfonds subsidieert projecten die een duurzaam woon-werkverkeer bevorderen. Projecten die tot doel hebben om het aantal autoverplaatsingen op het vlak van woon-werkverkeer te verminderen kunnen in aanmerking komen voor subsidiëring uit het fonds. Bedrijven of andere private instellingen, maar ook lokale of provinciale overheden of andere publieke instellingen (in samenwerking met een private partner) kunnen de subsidie aanvragen.
De subsidie bedraagt maximaal de helft van de kosten die aan de projectuitvoering verbonden zijn met een maximum van 200.000,00 euro. De projectduur is maximaal 4 jaar. 

Bent u zelf van plan om binnen uw organisatie een fietsproject op te starten of uit te breiden, dan loont het zeker de moeite om de mogelijkheden van het Pendelfonds na te gaan. Bike&Co helpt u graag verder met informatie, advies, prijsinformatie met betrekking tot bedrijfsfietsen, bijkomende dienstverlening zoals onderhoud, herstel, pechbijstand en verzekering. U kan alle subsidievoorwaarden terugvinden op de website van het Pendelfonds. Voor begeleiding en indienen van een dossier staan de Provinciale Mobiliteitspunten voor u klaar.